THERE THERE Company

Artiesten
Toon Van Gramberen & Hanna Mampuys
Contact & booking

www.theretherecompany.com
info@therethere.be

phone +32 485 13 16 73 

Facebook
Instagram

BOOKING 

sanne@vincentcompany.be
phone +32 494 81 69 79

Shows
Vorig werk

Chaïm (2022)

Carrying my father (2021)

As long as we (2017)

THERE THERE Company is een makersduo. Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen werken sinds 2010 samen als partneracrobaten en circusmakers. Hun werk is een actief zoeken om de wereld om hen heen betekenis te geven.

Hun fysieke taal is sterk beïnvloed door hun circuspraktijk, hand-op-handacrobatie, waarbij samenwerkende lijven het uitgangspunt vormen. In hun voorstellingen staat de performer in al zijn kwetsbaarheid en onvolmaaktheid centraal. De focus ligt op inhoud, eerder dan op trucs. Subtiel en met beide voeten op de grond. Circus gestript van alle vooronderstellingen.

Toon studeerde af als sociaal werker, Hanna als master in de godsdienstwetenschappen, maar na hun studies stortten ze zich volledig op de circuskunsten. Na enkele jaren toeren met het circuscollectief Deux Sans Trois (120 speeldata in 5 landen) richtten Toon en Hanna in 2016 THERE THERE Company op, waarmee ze een eerder abstract, dansant circus brengen, gericht naar een volwassen publiek.

Naast hun eigen werk binnen THERE THERE Company zijn Toon en Hanna ook actief als regisseur en coach voor andere gezelschappen en als (gast)docent voor circusscholen. Zo creëerde Hanna onder de vleugels van fABULEUS de circus-dansvoorstelling Softies (2020-2021) en voor Cirkus in Beweging de jongerenproductie DYNE. Toon regisseerde de jongerenproductie Piquet (Cirkus in Beweging).