Animalium

Premièredatum
1 jan 2017
Gezelschap
Locatie
Indoor
Outdoor
Tent
Leeftijd
Alle leeftijden
Setting
bi-frontaal
circulair
frontaal
quadrifrontaal
semi-circulair
Speelduur
max. 4h.
Speeltaal
Universeel

Durvers, dapperen, dames en heren opgelet: laatste en enige kans - uitzonderlijk en nooit vertoond: het Animalium of De Zoo van de (bijna) uitgestorven dieren, exclusief gepresenteerd door avonturier en wereldreiziger Karl Haegenbeck hemzelve.

Animalium

Waar eerder stond u oog in oog met de Borneo-neushoorn, de Rotsschildgiraf of de neushoornkever? Nergens, want ze zijn zo goed als uitgestorven in het wild. Exclusief, nog nooit gezien.. de uitgestorven gewaande Baji-dolfijn, waarvan de heer Haegenbeck alsnog het aller aller allerlaatste exemplaar ontdekte in de woeste Yangtze-rivier in China...

Betreed het Animalium (uiteraard op eigen risico) en sta versteld van de wonderlijke pracht van de natuur. De heer Haegenbeck leidt u rond in hoogst eigen persoon en vertelt u uit eerste hand zijn verbijsterende, avontuurlijke verhalen die hem naar ’s werelds verste en wildste uithoeken voerden. Gelieve niet tegen de heer Haegenbeck te spreken, tenzij hij eerst u aanspreekt. Dieren niet voederen, want reeds in uiterst kritieke toestand. Geen bruuske bewegingen. Geen ijsjes.

Laat u verrassen door het eerste wereldwonder: de natuur! Treed binnen in het Animalium.

Karl Haegenbeck