Plateau flamand #4 op CIRCA festival (Auch)

Drie jaar lang hebben we de banden met Frankrijk intensief aangehaald om het Vlaamse circus te promoten. Het project Focus Frankrijk, een initiatief van Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon, loopt stilaan ten einde. We nodigen je graag uit om het circustalent van Vlaanderen te ontdekken op de laatste Plateau flamand tijdens het Circa festival. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Te zien - voorstellingen tijdens Plateau flamand

Te ontdekken - presentatie van circuscreatieprojecten

  • 60 degrees of separation door Boegbeeld / Camille Paycha (24 oktober)
  • Ritselingen door Rode Boom (24 oktober)
  • DAR door MOVEDBYMATTER (25 oktober)

Te delen - Bla Bla Circa

Kom op 25 oktober van 11.30 tot 12.30 uur langs in de Chapiteau CIRC voor een gesprek met circusgezelschappen uit Vlaanderen Sinking Sideways en Circumstances over hun voorstellingen.

Te beleven - Soirée flamande 

Het Vlaamse circus koestert absurditeit. Het is een speeltuin waarin normen worden verdraaid. Sluit aan op 24 oktober om 22:30 in de festivalbar voor een avond vol performances, lekker bier en muziek. En als je niet komt, godverdomme, zullen we het onthouden.

Plateau flamand is een initiatief van het project Focus France en wil de zichtbaarheid en aanwezigheid van Vlaams circustalent in Frankrijk een boost geven. Tot eind 2023 biedt Plateau flamand circusgezelschappen de kans om zich te presenteren aan een Frans publiek.


>>>Meer info over registratie als professional en tickets op de website van Circa festival.

Ontdek meer over het project Focus Frankrijk!